OVER EVC

Wij geloven dat verpakkingsprocessen alleen effectief verlopen wanneer de werkplekken ontwikkeld zijn op basis van het E3-concept. Dit concept gaat uit van de drie belangrijkste succesfactoren van uw inpakafdeling:

  1. Efficiëntie
  2. Economie
  3. Ergonomie

Samen met u gaan we op zoek naar de best werkende oplossing voor uw afdeling. Met onze ervaring van logistieke processen bieden wij totaaloplossingen en denken we graag samen met u “out of the box”!

SAMEN WERKEN = OPLOSSINGEN VINDEN

Door samen met de gebruiker de werkzaamheden te bespreken, configureren wij werkplekken waarbij alle middelen binnen handbereik worden aangeboden op een zo klein mogelijke oppervlakte. Wij werken niet vanuit een catalogus maar vanuit de werkzaamheden die verricht moeten worden. Samen met onze partners zijn wij in staat om totaaloplossingen te bieden door bijvoorbeeld Quickscans en ABC-analyses uit te voeren. Deze gegevens gebruiken wij om voor u een one-stop-shopping oplossing aan te bieden. Pallet wikkelen, rollenbanen, orderpickkarren en andere hulpmiddelen worden in de oplossingen meegenomen. Door de ons geselecteerde partners in het gehele proces te betrekken garanderen wij altijd een werkende oplossing.

EVC verpakkingen

De salesmanager aan het woord

Sinds 2001 heeft EVC (Verpakking) BV zich gespecialiseerd in ergonomisch werken. Ooit begonnen met een hoofdkantoor en een showroom in Etten-Leur met de productie en opslag in Uden. Nu geoptimaliseerd in een modern pand op bedrijventerrein Goorkens in Uden. Hier zijn alle faciliteiten ondergebracht zoals productie, ontwerp, showroom, fotostudio en kantoor.

 

EVC is een groeiende en innovatieve organisatie die dankzij het enthousiaste personeel zich blijft ontwikkelen. Onze no-nonsense en pro-actieve werkwijze is kenmerkend voor ons bedrijf. De snelheid van leveren en een vakkundige plaatsing is bij ons vanzelfsprekend. Onze klanten zijn logistieke dienstverleners, groothandels, warehouses en webwinkels. Niet alleen in Nederland, maar ook o.a. in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Spanje, Polen, Noorwegen en Aruba.

John van Haarlem

Salesmanager
0
Specialisten
0
Tevreden Klanten
0
Succesvolle Projecten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Stabiliteit

Al meer dan 18 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in ergonomisch werken. Ons moderne pand brengt ons alle faciliteiten die we nodig hebben, waaronder productie, ontwerp, showroom, fotostudio en kantoor.

Deskundigheid

EVC is een groeiende en innovatieve organisatie die dankzij het enthousiaste personeel zich blijft ontwikkelen. Onze no-nonsense en pro-actieve werkwijze is kenmerkend voor ons bedrijf.

Veelzijdigheid

Door samen met u de werkzaamheden te bespreken, configureren wij werkplekken waarbij alle middelen binnen handbereik worden aangeboden. Hierbij is de werkende oplossing altijd maatwerk en specifiek voor uw onderneming samengesteld.

ONS BEDRIJF IN BEELD

TEVREDEN KLANTEN