Roel van der Stel

General manager

Samen met onze veelzijdige snelgroeiende klantgerichte organisatie realiseren we maatwerk oplossingen. EVC levert een kwalitatief hoogwaardig product, waarbij goed advies inbegrepen is.

John van Haarlem

Salesmanager

Mijn verantwoordelijkheid is om alle accountmanagers optimaal te laten functioneren met voldoende resultaat. Daarnaast beheer ik ook een aantal strategic accounts.

Koen Boijens

Accountmanager

Het mooiste van EVC is het contact met de klant, waarbij je eigen kennis, ervaring en creativiteit kunt inzetten om tot een oplossing te komen. Mijn specialiteit zit vooral in een oplossing op maat bieden.

Patrick van de Graaf

Accountmanager

Samen met de klant bedenken we de juiste oplossing voor hun logistieke probleem. Mijn specialiteit ligt bij het projectmatig samenwerken met de klant.

Patrick van Brummen

Accountmanager

In de regio Zuid/West Nederland en België zorg ik samen met de klant ervoor dat ze Ergonomische en Efficiënt werken met als doel een positief Economisch resultaat te behalen.

Jordy Licht

Accountmanager

Met de veelzijdigheid aan werkende oplossingen die wij leveren, help ik mijn klanten naar het beste resultaat.

Helen Albers

Customer Service

EVC is een klein bedrijf waarbij iedereen elkaar kent. De kracht van EVC ligt bij de snelle en goede service.

Jolanda Lukassen

Customer Service

Als Customer Service medewerker heb ik vooral telefonisch contact met de klanten. Via deze weg ben ik in staat samen met de klant te zoeken naar een totaaloplossing.

Marie-Noëlle van Dieten Brands

Sales assistent

Door mijn contact met klanten en veelzijdigheid in werk draag ik bij aan een snelle levering van Ergonomische, Efficiënte en Economische oplossingen.

Nathaly de Bruijn

Financieel administratief medewerkster

Robert Smulders

Warehouse/productie

Maarten Langendoen

Warehouse/productie